Covridog

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 4725 vizualizari

 

Daca tot am vazut ca este la moda covridogul , am zis sa incerc si eu .
Au iesit buni tare!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calda
  • 15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucati de cremvusti
  • 1 bucata carnat picant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul

Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.

Se adauga sarea si zaharul.

Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina mai punem.

La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit 30 min.

Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .

Se aseaza cremvustii si se ruleaza , la fel si carnatul .

Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.

Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.

 

POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

Se poate presara pe ei mac sau susan.

RETETA IN IMAGINI

Covridog-0
Covridog-1
Covridog-2
Covridog-3
Covridog-4
Covridog-5
Covridog-6
Covridog-7
Covridog-8
Covridog-9
Covridog-10

COMENTARII (32)

iri_iri

iri_iri 1

26.06.2013, 15:41

Geanina87

Geanina87 1

26.06.2013, 21:42

asa de buni

Dea_Dea

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:39

Pupici , multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!