Covridog cu cascaval

de Bya Ralu in Pui, 5 Mai 2016 | 12010 vizualizari

 

Am avut o poftaaaaaaaaaa :))) si am pregatit repede,doar ca am pus si cascaval sa fie mai bun 

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 ml apa calda
  • 30 g unt
  • 1/2 plic de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 7-8 crenvusti de pui sergiana
  • cascaval delaco
  • apa pentru fiert
  • bicarbonat
  • 1 ou
  • seminte de susan si mac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog cu cascaval:

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte.

Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de apa si incepem sa framantam cateva minute.

Acoperim bolul si lasam la foc cald pentru 30 minute.

Intre timp crenvusti se pun la fiert in apa cu putin bicarbonat, cand sunt fierti se scot pe o farfurie.

Intindem aluatul pe masa de lucru, impartim aluatul, punem cate un crenvusti si o bucata de cascaval, acoperim cu aluat.

Punem bucatiile de crenvusti in aluat pe o tava tapetata cu hartie de copt, se unde fiecare bucata cu oul batut bine si presaram mac si susan.

Se da la cuptor pentru circa 30-40 minute, pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval