Covridog cu cascaval

de Bya Ralu in Pui, 5 Mai 2016 | 1341 vizualizari

 

Am avut o poftaaaaaaaaaa :))) si am pregatit repede,doar ca am pus si cascaval sa fie mai bun 

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 ml apa calda
  • 30 g unt
  • 1/2 plic de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 7-8 crenvusti de pui sergiana
  • cascaval delaco
  • apa pentru fiert
  • bicarbonat
  • 1 ou
  • seminte de susan si mac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog cu cascaval:

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte.

Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de apa si incepem sa framantam cateva minute.

Acoperim bolul si lasam la foc cald pentru 30 minute.

Intre timp crenvusti se pun la fiert in apa cu putin bicarbonat, cand sunt fierti se scot pe o farfurie.

Intindem aluatul pe masa de lucru, impartim aluatul, punem cate un crenvusti si o bucata de cascaval, acoperim cu aluat.

Punem bucatiile de crenvusti in aluat pe o tava tapetata cu hartie de copt, se unde fiecare bucata cu oul batut bine si presaram mac si susan.

Se da la cuptor pentru circa 30-40 minute, pana cand se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Covridog cu cascaval 441645
retete culinare - Covridog cu cascaval 441646
retete culinare - Covridog cu cascaval 441647
retete culinare - Covridog cu cascaval 441648
retete culinare - Covridog cu cascaval 441649
retete culinare - Covridog cu cascaval 441650
retete culinare - Covridog cu cascaval 441651
retete culinare - Covridog cu cascaval 441652
retete culinare - Covridog cu cascaval 441653

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Moni

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Kathy mulțumesc

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55