Covrig umplut cu oua de prepelita

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Apr 2016 | 426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagel (covrig evreiess, reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/bagels-57192.html)
  • 2 lingurita unt
  • 2 oua prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrig umplut cu oua de prepelita:

Se taie bagelul longitudinal in 2. 

Se incalezeste 1 lingurita de unt intr-o tigaie, la foc mediu spre mic. Se adauga o jumatate de bagel, cu partea expusa in jos. Se prajeste 1 minut. Se sparge 1 ou de prepelita in centru, se acopera tigaia cu un capac si se lasa pana galbenusul devine opac, 2-3 minute. 

Se transfera pe o farfurie si se presara piper deasupra. 

Se procedeaza la fel cu jumatatea de bagel ramasa. 

 

COMENTARII (11)

Camelya 1

15.04.2016, 20:41

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:51

marcela1979 1

16.04.2016, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: