Covrigi cu cascaval

de divainbucatarie in Piine, 9 Noi 2010 | 8760 vizualizari

 

Acesti covrigi cu cascaval se potrivesc foarte bine la micul dejun langa o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina (adaugam cat e nevoie);
  • 100 g piure de cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 20 g drojdie de bere
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cascaval:

Dizolvam drojdia in laptele cald si turnam in faina pe care am amestecat-o cu sare si praf de copt. Incoporam apoi pireul de cartofi. La sfarsit adaugam si untul topit.Framantam si daca e nevoie mai punem lapte sau faina astfel incat sa obtinem un aluat moale care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Luam bucatele de aluat si modelam in mana covrigii. Ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii coacem la 200°C aproximativ 20 de minute. Punem cascavalul ras si ii mai lasam inca 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagels