Cozonac broasca testoasa

de iri_iri in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 1929 vizualizari

 

.....aceasta broasca am facut-o pentru ca mi-a mai ramas aluat de cozona si niste crema de nuca si pentru ca nu stiam ce sa fac ,m-am hotarat sa fac ceva haios si bun in acelasi timp......cred si sunt sigura ca si copiilor le vor place ,bineinteles si cei mici si cei mari.

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de o bucata de aluat de cozonac,niste crema de nuci,rahat,stafide si un mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac broasca testoasa:

intindem aluatul cu sucitorul si apoi intindem crema de nuca ,rulam si formam un melc care il asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.    

vasuL trebuie sa fie rotund si daca se poate sa aiba peretii inalti.    

am uns melcul format cu ou si am asezat din loc in loc bucati de rahat.    

am dat vasul la cuptor si l-am lasat 40 de minute dupa care l-am scos si l-am lasat sa se raceasca bine  si l-am asezat pe un platou si am inceput sa ii dau forma broscutei mele.    

am luat un mar pe care l-am taiat in jumate .    

o jumate am asezat-o in asa fel incat sa ii dea forma capului ,iar cealalta jumatate am taiat-o fasii pentru a forma picioarele si coada .

ochii i-am facut cu stafide.    sper sa imi fi reusit ceva haios.......

 

TIPS-URI

1

imaginatie

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cozonac broasca testoasa 157984
retete culinare - Cozonac broasca testoasa 157985
retete culinare - Cozonac broasca testoasa 157986
retete culinare - Cozonac broasca testoasa 157987
retete culinare - Cozonac broasca testoasa 157988

COMENTARII (10)

Lau 1

14.04.2012, 22:23

draguta

Maria68 1

15.04.2012, 17:24

simpatica

mihaelar63 1

06.06.2012, 15:51

Place broscuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D