Cozonac broasca testoasa

de iry-gabriela in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 4092 vizualizari

 

.....aceasta broasca am facut-o pentru ca mi-a mai ramas aluat de cozona si niste crema de nuca si pentru ca nu stiam ce sa fac ,m-am hotarat sa fac ceva haios si bun in acelasi timp......cred si sunt sigura ca si copiilor le vor place ,bineinteles si cei mici si cei mari.

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de o bucata de aluat de cozonac,niste crema de nuci,rahat,stafide si un mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac broasca testoasa:

intindem aluatul cu sucitorul si apoi intindem crema de nuca ,rulam si formam un melc care il asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.    

vasuL trebuie sa fie rotund si daca se poate sa aiba peretii inalti.    

am uns melcul format cu ou si am asezat din loc in loc bucati de rahat.    

am dat vasul la cuptor si l-am lasat 40 de minute dupa care l-am scos si l-am lasat sa se raceasca bine  si l-am asezat pe un platou si am inceput sa ii dau forma broscutei mele.    

am luat un mar pe care l-am taiat in jumate .    

o jumate am asezat-o in asa fel incat sa ii dea forma capului ,iar cealalta jumatate am taiat-o fasii pentru a forma picioarele si coada .

ochii i-am facut cu stafide.    sper sa imi fi reusit ceva haios.......

TIPS-URI

1

imaginatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac broasca testoasa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si rahat