Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker

de Irinukaaa in Dulciuri, 11 Noi 2014 | 4589 vizualizari

 

Delicios! Atat pot spune despre el!

 

INGREDIENTE

  • 450 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 300 g zahar
  • 100 g unt
  • 5 oua
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • coaja de la o lime
  • 30 g drojdie proaspata
  • stafide, fulgi de migdale, ciocolata, nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker:

Incalzim putin lapte si il adaugam peste drojdie, pregatind astfel maiaua. Se adauga o lingura de faina si se lasa la crescut.

Restul de lapte il punem si pe el pe foc incalzindu-l, fara a-l fierbe, in care adaugam zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom  si coaja de lime spalata bine.

Pregatim faina, punand-o intr-un castron peste care adaugam amestecul de laptesi amestecam. Adaugam 4 oua batute bine, drojdia si untul topit (70g din el).

Dupa omogenizare, il lasam la crescut aproximativ 30 minute intr-un loc lipsit de curenti.

Intindem aluatul in care punem restul de unt taiat feliute subtiri. Se ruleaza si se mai lasa 5 minute.

Se intinde din nou, se formeaza bulgarasi in care introducem fulgi de migdale cu ciocolata, stafide cu nuca macinata, rahat cu nuca si stafide.

Ungem oala cu unt/ulei, se aseaza in oala si se dau cu amestecul format de un galbenus de ou si putin lapte.

Selectam programul Bake al multicookerului, timpul: 40 minute, temperatura: 150 grade. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri cu ciocolata