Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sambata am fost in vizita la socrii si ca sa nu merg cu mana goala am pus repede de un aluat si am facut 2 cozonaci nu prea mari si nu prea costisitori... Avind in vedere ca socrul meu este diabetic cozonacul nu este f dulce, asa ca voi puteti sa puneti mai mult zahar...
pt umplut:
Facem un aluat dospit de cozonac din toate ingredientele mai sus mentionate sau faceti alautul la masina de paine asa cum l-am facut eu. Lasam aluatul sa creasca la loc caldut. Intre timp pregatim umplutura: frecam untul cu zaharul, cacaoa si vanilia ,pina cind acestea s-au incorporat bine. Din aluatul obtinut faceti doi cozonaci mai mici,depinde ce tavi aveti, s-au unul mai mare. Am impartit aluatul in doua, am intins o foaie si am uns-o cu crema de cacao, am rulat-o si am pus-o in tava de cozonac tapetata cu unt si faina.
Am procedat la fel si cu celalalt cozonac, i-am mai lasat la crescut inca jumatate de ora, i-am uns cu ou batut si am presarat zahar brut.
I-am dat la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult