,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA

de mihaelar63 in Porc, 29 Noi 2012 | 7490 vizualizari

 

La sfarsit de saptamana sau ocazional trebuie sa fac mai multe preparate pentru a pune la pachet si fiului meu . Sa nu rabde puiul mamei de foame macar doua zile sa aiba papica de acasa . Initial dorisem sa fac chiftelute , dar cum era tarziu si eu obosita am simplificat modul de preparare . Am mai adugat ce se gasea ,, disponibil ''si am copt la cuptor , deci si mai sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 250 gr sunca
  • 100 gr masline fara samburi
  • 1/2 cana codite de ceapa
  • 1/2 cana ardei rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri sos worchester
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA:

  1.  Carnea tocata se amesteca cu  sunca ,ceapa ardeiul si maslinele maruntite .
  2.  Se amesteca bine cu restul ingredientelor si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt .
  3. Coceti la cuptor 45 min .
  4.  Simplu ca buna ziua !!!

TIPS-URI

1

Daca compozitia va pare prea moale mai adugati putin pesmet .

2

Reteta este versatila , te poti juca , data vitoare se pot pune si alte ingrediente cu carnaciori , usturoi etc .

3

Calda o poti servi cu un sos de rosii si garnitura .

4

Rece poate fi servita ca aperitiv sau pur si simplu in sandwich-ul ptr serviciu sau scoala - mai buna alternativa decat cu mezeluri din comert .

Daca ti-a placut reteta noastra ",, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MIUTA 1

30.11.2012, 17:49

sorina29 1

30.11.2012, 18:38

ce bine arata parca ar fi drob cum se face de pasti

iry-gabriela 1

30.11.2012, 19:45

placeeeeeeeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu afumatura