Cozonac moldo-ardelenesc

de daniela in Prajituri, 20 Apr 2011 | 48678 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

20.04.2011, 09:59

Bine ai venit Daniela!

Frumosi cozonaci!

aziz 1

20.04.2011, 10:07

frunza verde de dovleac,vreu si eu un cozonac tare frumosi sint bun venit in gashca noastra vesela

Dya Daniela Andrei 1

20.04.2011, 10:23

Bun venit!

Minunati cozonacii!

Lau 1

20.04.2011, 10:29

bun venit arata fenomenal

Rocsi 1

20.04.2011, 10:38

bun venit!!pe masa aia vad niste bunatati care arata minunat

La Ancuta 1

20.04.2011, 11:05

Bine ai venit!!!
tare frumosi cozonacii

RuxyRux 1

20.04.2011, 11:07

Ce minunatie! Felicitari!

Bunica 1

20.04.2011, 13:29

Te-ai hotarat in sfarsit sa postezi Frumosi si gustosi cozonaci !

kukibella 1

20.04.2011, 13:55

excelenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirela0911 1

20.04.2011, 17:11

Ce cozonaci frumosi

LUK 1

20.04.2011, 17:35

minunati

daniela 1

20.04.2011, 20:33

Multumesc frumos de primirea calduroasa, mi-ati facut o surpriza deosebita cu comentariile voastre, sunteti intr-adevar o gasca deosebita !!!

kamy 1

20.04.2011, 20:44

bine ai venit f faini cozonacii si pasca

mihaelar63 1

20.04.2011, 23:08

Bine ai venit !!!
Dar stiu ca ti-au iesit

elena1988 1

21.04.2011, 09:37

MotanLaOale 1

26.04.2011, 13:30

nadina73 1

01.05.2011, 02:07

Bun venit

adry88 1

31.05.2011, 16:31

frumos

gaby_gabytza 1

09.09.2011, 10:00

bun

claudiaO 1

02.12.2013, 09:48

bun venit
Ce bine arata cozonacul tau parca ii simt mirosul

symo 1

23.12.2014, 12:34

...LAPTELE BATUT AS PUTEA SA IL INLOCUIESC CU UN IAURT SAU DOAR CU LAPTE DULCE ??? mULTUMESC

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu stafide fara zahar