Cozonac RosenKrantz

de cocineraviajera in Dulciuri, 16 Apr 2012 | 8508 vizualizari

COMENTARII (20)

Cris2711 1

16.04.2012, 14:36

foarte frumos cozonacul

RuxyRux 1

16.04.2012, 15:34

Minunat! Paste Fericit!

aziz 1

16.04.2012, 15:35

grozav!!!Paste fericit!!

Bya Ralu 1

16.04.2012, 16:33

minunat cozonacul!

MotanLaOale 1

16.04.2012, 16:43

bun bun

oana_pisicutza16 1

16.04.2012, 17:34

Lau 1

16.04.2012, 17:35

fain arata

angyb 1

16.04.2012, 17:54

deyutzky 1

16.04.2012, 18:06

minunaaatt!

iry-gabriela 1

16.04.2012, 18:31

interesant cozonac

diaconta 1

16.04.2012, 19:49

Sarbatori cu bucurie frumos cozonac

Rocsi 1

16.04.2012, 20:21

Paste fericit si ai realizat un cozonac minunat!!

Sidy 1

17.04.2012, 07:02

Sarbatoare fericita !
Tare bun cozonacul asta....

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2012, 08:28

Frumos si bun!

mamaieelena 1

17.04.2012, 09:49

bun,bun

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:03

bun,bun,am trecut la fav

dakris 1

17.04.2012, 15:24

interesanta idee!

Mihaela11_jo 1

17.04.2012, 20:36

Sarbatori Fericite!

alira_72 1

24.04.2012, 18:08

Cand se pune IAURTUL in aluat???? Se mai pune? :-)))))Dar uleiul(50 ml)?

cocineraviajera 1

30.04.2012, 12:59

Multumesc mult! Chiar bun si usor de preparat.
Alira_72, cred ca din graba am omis sa specific aceste ingrendiente.
Iaurtul se adauga la inceput, inainte de a adauga laptele si uleiul se foloseste la sfarsit adaugand cate putin pentru a se desprinde usor de maini si vas. Nu stiu daca mai pot modifica in reteta, dar sper sa-ti fi fost de ajutor. Numai bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza