Crab sticks pane

de Julie in Fructe de mare, 27 Apr 2010 | 8931 vizualizari

 

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane ,sau imitatie de carne de crab ,sau fructe de mare bete, sau krab sticks asa cum scrie pe pachet. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret.

Ii putem utiliza ca ingredient in salate,supe, musaca,chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

 

INGREDIENTE

  •  un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  •  piper
  •  boia dulce
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab sticks pane:

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.
Se bat bine ouale cu condimentele.
Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de- salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab sticks pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 23:56

la sotu i plac tare mult buna idei 5 f

Julie 1

20.08.2010, 07:09

Merci,nadina!

elena1988 1

13.02.2011, 18:24

arata bineeee, ma imbrac si dau fuguta in real sa iau si eu dastea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)