Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Off , ce frig este afară şi ce vreme urâtă...
Voi ce faceți când e frig afară ???
Încălziți cuptorul la 180 °.
Afinele uscate le așezați într-un castron cu apa caldă ca să se umfle.
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt, sarea şi bicarbonatul într-un bol mare. Faceți o gaură în mijlocul ingredientelor uscate și adăugați coaja și sucul de portocală, apa, uleiul de struguri și oul. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă.
Se scurg afinele reci şi se adaugă în aluat , încet ca să nu se strivească.
Cu ajutorul unei linguri puneţi aluatul obținut într-o tavă de brioșe unsă cu unt și tapetată cu făină ori forme de hârtie . Se coace la 180 ° pentru aproximativ 13-15 minute, sau până se rumenesc şi mijlocul devine elastic.Trebuie să treacă și testul scobitorii.
Lăsați-le 5 minute să se răcească în tavă , apoi transferați-le pe un suportul de sârmă să se răcească complet. Se presară deasupra zahăr pudră. Se savurează în așteptarea primăverii ...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult