Crănţănele de post

de Sidy in Mancaruri de post, 12 Apr 2011 | 15276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g pateu vegetal
  • 250 g branza tofu afumata
  • 100 g masline
  • ketchup
  • seminte susan
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crănţănele de post:

Se intinde o foaie de aluat care se unge 1/2 cu ketchup.
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.
Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crănţănele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:22

si eu fac dar cu sunca si cascaval, sunt bestiale

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:39

lilik 1

13.04.2011, 01:44

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu bucatele de soia