Crap cu legume

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 1 Dec 2009 | 7409 vizualizari

 

va pot zice doar atat ca a iesit o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 5 rosii
  • 1 morcov
  • 2 ardei capia
  • 1lamaie
  • 4 cepe mari
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cartofi pentru garnitura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume:

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o tava ulei apoi ceapa, rosiile, morcovul, ardeiul  se aseaza pestele se umple si el cu legume pastate si cateva feliis de lamie. pestele trebuie se fie taiat pana la os felii in care se aseaza feliute de lamaie. se inveleste cu o foloe de staniul si se da la cuptor 20 min dupa care se scoate si se ia folia de aluminiu, si se da iar la cuptor inca 25 min. Se serveste cu garnitura de cartofi facuti la abur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:55

ce bine arata, si mie imi place foarte mult pestele!

rivka 1

02.12.2009, 20:07

cred ca a fost ffff bun arata minunat.

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:42

da cred ca a fost cel mai bun peste care l-am facut pana acum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste