Crap cu mazare morcovi baby

de mihaelar63 in Crap / Caras, 7 Dec 2020 | 2458 vizualizari

 

 Am preparat o tava cu peste, in culori vesele si pe placul tuturor .Crapul cu mazare a fost foarte apreciat de musafiri !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg bucati crap proaspat
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • ierburi italiene
  • frunzulite de oregano verde
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 rosie mare+2 rosii
  • 500 gr mazare verde [congelata ]
  • 300 gr morcovi baby[congelata ]
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru verde ,
  • 2 linguri unt patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu mazare morcovi baby:

  1. Bucatile de crap se spala si se condimenteaza cu sare piper , usturoi granulat si ierburi italiene .
  2. Ungeti pestele cu pulpa de rosie coapta si ulei de masline . Deasupra se presara frunzulite de oregano verde .
  3. Asezati pestele intr-o tava  .Deasupra se pune o bucata de hartie de copt mototolita si umezita . Hartia va proteja pestele sa se coaca pe deasupra in mod excesiv .
  4. Dati tava la cuptor 30 minute .
  5. Intre timp se fierbe mazarea cu morcoveii impreuna .
  6. La fiert adugati caciulia de usturoi taiata in doua , cimbrul taiat marunt , sare .
  7. Dupa fierbere se scurge apa , dar nu in totatlitate, mai lasati putin .
  8. Mazarea si morcovii cat sunt calzi se amesteca cu unt se pun in tava cu peste .Taiati celelalte rosii[sarate ] si le puneti decor dar si sa dea putina acreala .
  9. Dati inca 10 minute tava in cuptor ,pentru gratinare .
  10. Serviti alaturi un pahar de vin alb sec sau demisec .
  11. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti alaturi un pahar de vin alb sec sau demisec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mazare morcovi baby" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu legume sote