Crap cu spanac

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 4 Ian 2015 | 1144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de crap
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru spanac
  • 250 g spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta lapte (circa 100 ml)
  • unt cat o nuca
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu spanac:

Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia. Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita.

In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de spanac. Eu am avut spanac pus la congelator ast' vara. Lasam spanacul la dezghetat si apoi il stoarcem bine de apa in maini.T aiem spanacul cu cutitul nu foarte mic, mie imi place mai grosier.. Punem untul intr-o cratita si dam la foc. Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Cand aceasta se inmoaie adaugam spanacul, laptele si lasam la foc mediu pana cand scade si spanacul este bine facut. Daca mai este nevoie mai adaugam lapte. Condimentam cu sare si piper.

Taiem usturoiul felii subtiri si il calim in ulei. Scoatem usturoiul si adaugam rosiile cuburi. Condimentam cu sare si piper. Lasam pe foc circa 5 min.

Urmeaza montarea.......avem nevoie de 2 farfurii pe care asezam cate o bucata de peste. Pe fiecare bucata de peste venim cu cate 2-3  linguri de spanac. Acoperim cu o bucata de peste peste care adaugam rosiile usturoiate.

 

RETETA IN IMAGINI

Crap cu spanac-0
Crap cu spanac-1
Crap cu spanac-2
Crap cu spanac-3
Crap cu spanac-4
Crap cu spanac-5

COMENTARII (10)

deyutzky

deyutzky 1

04.01.2015, 13:07

delicios

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:21

interesanta reteta!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:45

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!