Crap in sos de rosii

de adry88 in Crap / Caras, 28 Iun 2013 | 1952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4bucati de crap
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 5 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in sos de rosii:

Intr-o farfurie amestecam sare,piper,3 catei de usturoi pisat,busuiocul,

Condimentam bucatile de crap si le acoperim cu folie dupa care dam la frigider 30 min,

In blender adaugam ceapa curatata,usturoiul,rosiile si le blenduim,

In vasul termorezistent uns cu ulei adaugam sosul de rosii,deasupra adaugam bucatile de crap si dam la cuptor pana scade sosul si se rumeste frumos,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crap in sos de rosii 240470
retete culinare - Crap in sos de rosii 240471

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:29

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:11

bun

delia64 1

04.07.2013, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D