Crap in trei culori

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Aug 2016 | 2922 vizualizari

 

Crapul "oglinda",acela fara solzi este foarte gustos. Daca este si frumos colorat, cu legume este si mai delicios. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe  iubescpestele.ro .
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 crap [ 800 grame ]
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 50 gr parmezan
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • Pt sos:
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte rece
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in trei culori:

  1. Pestele spalat si curatat se portioneaza in trei bucati.
  2. Tamponati pestele de excesul de umiditate cu ajutorul servetelor de hartie .
  3. Dati pestele condimentat cu sare si piper prin faina alba si prajiti in baie de ulei incins .
  4. Se prepara sosul intr-o tigaie  non-aderenta .Se topeste untul si se amesteca cu faina alba , fara a se rumeni . Se aduga laptele rece si se omogenizeaza .
  5. Spalati ardeii si tocati-i cubulete mici .
  6. Se introduce pestele in tigaie cu pielea in jos . Dupa 1-2 minute se intoarce.
  7. Pe o bucata  de peste se pune parmezan razuit , pe celelalte bucati se distribuie ardeiul , rosu si verde.
  8. Reduceti intensitatea focului/ caldurii la minimum .
  9. Se pune un capac peste tigaie  pentru cateva minute ca ardeiul sa se inmoaie putin .
  10. Daca sosul scade prea mult se dilueaza cu lapte .
  11. Pofta buna !!!!          
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de cartofi