Crap la cuptor cu sos de lamaie

de RuxyRux in Crap / Caras, 24 Feb 2011 | 10716 vizualizari

 

Pentru ca astazi aveam nevoie de o reteta deosebita de peste am ales reteta dragei mele Medi specialista in preparate de peste si-i multumesc pentru ca a iesit extraordinar de bun, nici nu am cuvinte sa descriu gustul ...e desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati(fileuri) de crap
  • 2 lamai
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde  
  • patrunjel  
  • ulei de masline
  • boabe de mustar( eu am avut pudra)
  • oregano
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Se aseaza pestele in tava se condimenteaza cu sare si piper se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu ulei de masline. Cealalta jumatate de lamaie o taiem cubulete mici si o asezam peste feliile de peste. Punem si putina apa si dam la cuptor.

Pregatim sosul de lamaie: taiem ceapa, usturoi, patrunjel si amestecam totul cu ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, oregano si pudra de mustar. Cand pestele este pe jumatate facut( cam dupa 30 de minute), adaugam sosul peste peste si mai lasam inca 30 de minute.

Am servit cu garnitura de orez cu ceapa verde si marar o nebunie! Sarut mana pentru masa Medi scumpa mea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

adry88 1

20.05.2011, 17:53

Michael 1

23.12.2011, 18:30

Azi am facut si io, o minunatie
mersi RuxyRux

RuxyRux 1

23.12.2011, 20:51

Cu mult drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar