Crap la cuptor cu sos de lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 12437 vizualizari

 

pestele a fost prins de george ieri..............un crap frumos de 6 kg.

 

INGREDIENTE

  • .4  bucati(fileuri) de crap
  • .2 lamai
  • .usturoi verde
  • .ceapa verde
  • .patrunjel
  • .ulei de masline
  • .boabe de mustar
  • .oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.Intre timp se pregateste sosul de lamaie astfel:se taie ceapa , usturoiul, patrunjelul si se amesteca cu putin ulei de masline , zeama de la cealalta lamaie, oregano si boabele de mustar.

Cand pestele este pe jumatate facut  se adauga sosul de lamaie si se mai da la cuptor circa 1o-15 min.Se scoate din cuptor, se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cald alaturi de o garnitura.Eu am facut drept garnitura orez integral cu boabe de porumb.

Este un deliciu.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

marcela1979 1

03.05.2010, 10:26

ce bun e pestele miamii

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:30

Asa este Carla............este bun si mai ales sanatos..................

RuxyRux 1

03.03.2011, 21:54

Mediii am facut crapul tau dar ai lipsit la masa a iesit superb... multumeeeesc

http://www.bucataras.ro/retete/crap-la-cuptor-cu-sos-de-lamaie-18031.html

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu lamaie