Crap la cuptor pe pat de morcov

de Bucataras Medi in Peste, 22 Aug 2011 | 4800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati crap(eu am avut un crap mare, cam de 8 kg pe carel-am transat si din care am folosit si pentru aceasta reteta)
  • 4-5 morcovi
  • 2 lamai
  • 1pahar cu vin alb sec
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de morcov:

Curatam si apoi spalam morcovii.Ii taiem rondele mai groase si ii asezam apoi intr-o tava. Ii stropim cu putin ulei de masline si presaram peste ei cimbru uscat. Bucatile de peste dupa ce le-am spalat bine, le stergem cu ajutorul unui prosop absorbant, le condimentam dupa gustul fiecaruia cu sare si piper si le asezam deasupra rondelelor de morcovi. Stropim totul cu zeama de la o lamaie, iar cealalta lamaie o taiem cubulete mici pe care le asezam peste bucatile de peste.Turnam paharul de vin peste peste si dam la cuptor. Din cand in cand mai stropim bucatile de peste cu sosul din tava.Tinem la cuptor pana cand pestele este bine facut si rumenit. Scoatem apoi tava din cuptor, lasam sa se racoreasca putin si servim pestele alaturi de rondelele de morcovi si un orez cu legume.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crap la cuptor pe pat de morcov 121799
retete culinare - Crap la cuptor pe pat de morcov 121800
retete culinare - Crap la cuptor pe pat de morcov 121801

COMENTARII (32)

DIANA B 1

27.08.2011, 11:47


Medi am facut si eu ceva de-acest gen ,, crap la soare pe pled de nuiele"

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:48

Foarte apetisanta combinatie
Iar imaginea ...

mena29 1

14.10.2011, 21:12

asta e reactia mea la reteta asta...sunt topita dupa peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D