Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta buna buna de tot!!
Pestele curatat de solzi, intestine, branhii, spalat, bine scurs, condimentat cu sare, piper, in burta punem 3-4 catei de usturoi tocati si-l lasam deoparte. Varza taiata fideluta o frecam cu sare de lamaie apoi o punem intr-un vas cu ulei impreuna cu ceapa tocata marunt sa se caleasca. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam bulionul, 1 ceasca cu apa, sare, amestecam bine si lasam la cuptor 40 minute. Scoatem vasul, punem pestele deasupra, alaturi crenguta de cimbru si restul de usturoi ramas. Mai lasam alte 30-40 minute la cuptor, apoi servim cum altfel decat cu mamaliguta si ardei iute.
1
pentru cine doreste ca varza sa fie dulce,nu e nevoie de frecat cu sare de lamaie
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult