Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

de mihaelar63 in Crap / Caras, 11 Ian 2021 | 2522 vizualizari

 

 Nu am descoperit eu America. Poate voi stiti de trucul acesta. Eu l-am descoperit singura. Sa pun in uleiul de prajit pestele, putin usturoi si o crenguta de cimbru  verde.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc crap proaspat - 800 gr
  • 200 gr faina malai
  • 200 ml ulei floarea soarelui
  • 2 crengute cimbru verde
  • 3 catei usturoi
  • piper negru macinat
  • sare
  • Salata preferata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat:

  1. Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge .
  2. Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ].
  3. Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .
  4. Condimentati pestele cu sare si piper .
  5. Puneti uleiul la incins . In ulei se pune usturoiul in catei intytregi si cimbrul verde .
  6. Se da crapul prin faina de malai si se prajeste in uleiul incins .
  7. Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .
  8. Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .
  9. Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces .
  10.  Serviti crapul in malai alaturi de salata preferata .
  11. Noi am avut salata de verdeturi , castraveti si ridichi .
  12.  Sa nu aruncati cimbrul prajit .Cimbrul verde prajit a avut un gust crocant si delicios .
  13.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .

2

Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .

3

Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .

4

Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ksenya 1

13.01.2021, 10:22

de 100 de ori bun

mirela0911 1

14.01.2021, 14:33

Bun, tare bun!

oanapl 1

15.01.2021, 18:05

Ce idee bună! O să pun și eu în ulei usturoi și o crenguță de cimbru!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lapti de crap, prajiti