Crap umplut

de ianculubita in Crap / Caras, 29 Noi 2011 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1crap mare(2-3kg)
  • 1cutie ciuperci
  • 1cana miez de nuca taiat la cutit
  • 2felii de paine
  • 1ceapa
  • 1cana vin alb
  • 1cutie rosii cubulete
  • 1cana supa
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1lamaie
  • 1portocala
  • condimente pentru peste
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap umplut:

Pestele curatat de solzi, intestine, urechi, spalat bine prin interior, uscat cu un prosop de bucatarie, condimentat cu generozitate, este lasat deoparte; Intr-un vas cu putin ulei incins, se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile, nuca, se condimenteaza, se adauga painea inmuiata in apa, stoarsa si faramitata, iar la urma verdeata tocata marunt; Totul se amesteca bine si se umple burta crapului, se pun scobitori apoi se pune in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei; Pe langa peste se pun rosiile, supa apoi se da la cuptor 20 minute; Se scoate, se adauga vinul, se mai tine 10-15 minute, apoi se scoate si se serveste cu cartofi natur.

 

RETETA IN IMAGINI

Crap umplut-0
Crap umplut-1
Crap umplut-2
Crap umplut-3
Crap umplut-4

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:14

Sa stii ca pot manaca peste zile in sir , nu ma supar de-mi dai si crap

Lau 1

30.11.2011, 10:15

place

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:55

buuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04