Cream cheese tart

de Julie in Prajituri, 28 Ian 2011 | 1979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri lapte,
  • un praf de sare,
  • 250 g faina,
  • coaja rasa de lamaie
  • Crema:
  • 2 oua,
  • 2 albusuri,
  • 5-6 linguri zahar,
  • 150 g smantana ,
  • 150 g branza proaspata,
  • 1 lingura gris,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cream cheese tart:

O tarta dulce, cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. ;)

Pentru blat:  se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura.

Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza.  Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute. Se taie dupa ce se raceste bine.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cream cheese tart 81024
retete culinare - Cream cheese tart 81025
retete culinare - Cream cheese tart 81026
retete culinare - Cream cheese tart 81027
retete culinare - Cream cheese tart 81028
retete culinare - Cream cheese tart 81029

COMENTARII (18)

Irina 1

28.01.2011, 21:26

I like it!

mirela0911 1

28.01.2011, 22:31

delicioasa

lacrimioara 1

28.01.2011, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: