Creier de porc pane

de delia64 in Porc, 17 Iun 2013 | 1565 vizualizari

 

Este o mancarica gustoasa care ne place tare mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creier
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Creierul se pune intr-o strecuratoare si se opareste .

Dupa ce se scurge de apa se trece printr-un vas cu faina .

Ouale, sarea , piperul si faina se amesteca pana obtinem o coca omogena.

Trecem  bucatile de creier prin coca si le prajim pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe un servetel  pentru a absorbi uleiul .

Se serveste cald cu garnitura preferata .

Pofta buna !!!

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

o salata de rosii , castraveti si ceapa este numa buna alaturi de deliciosul creier.

2

ca garnitura merge de minune cu cartofi pai , cartofi aurii sau pilaf de orez .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creier de porc pane 237560
retete culinare - Creier de porc pane 237561
retete culinare - Creier de porc pane 237562
retete culinare - Creier de porc pane 237563
retete culinare - Creier de porc pane 237564
retete culinare - Creier de porc pane 237565

COMENTARII (26)

delia64 1

18.06.2013, 20:10

Crinuta e bun .

danakarin 1

18.06.2013, 20:19

Imi place la nebunie!

delia64 1

18.06.2013, 22:25

dianakarin si noua ne place ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29