Creier pane

de Denissa in Porc, 14 Sep 2012 | 3732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • otet
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul de porc se spala si se curata de eventualele bucatele de os ramase.

Se pune la fiert in apa cu putin otet (sa se dizolve sangele ramas) si sare.

Dupa ce s-a fiert, circa 5 minute, se scoate si sa lasa sa se racoreasca. Apoi se da prin faina, oua si pesmet (in ordinea asta) si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe o bucata de prosop de hartie sa se absoarba excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creier pane