Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Desi creierul nu este pe gustul multor persoane,noua ne place mult.
Stiu ca are multe calorii, dar o data pe an te mai apuca pofta...
A iesit un preparat delicios , care in combinatie cu salata de castraveti, devine un festin gastronomic.
Creierul se spala in apa rece , inlaturam eventualele bucatele de os ramase.
Punem apoi creierul intr-un bol cu 1-2 linguri de otet si il lasam asa o ora.
Stiu ca multe dintre voi il fierbeti prima data, dar eu nu il fierb.
Dupa scurgerea timpului , rasturnam apa de pe creier si indepartam pielitele si cu grija il rupem in bucatele.
Batem bine ouale cu sare si piper proaspat macinat , iar faina o amestecam cu pesmetul.
Cine doreste , poate adauga 2-3 linguri de lapte cand bateti ouale si la pesmet 1/2 lingurita boia pentru o culoare mai aramie.
Dam bucăţile de creier prin amestecul de ouă, apoi prin pesmet şi faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana capata o crusta aurie si crocanta.
Se scot bucatile de pane pe un servet de hartie si se lasa la scurs, apoi se aseaza pe un platou si se servesc cu o salata.
Pofta mare sa aveti !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult