Creier pane

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2014 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 creier
  • 2 oua mari
  • 150 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • 3 linguri cu otet
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

1.Curatati si spalati foarte bine creierul.

2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare.

3.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START.Cand programul s-a finalizat deschideti cu atentie capacul ferindu-va de aburul fierbinte,scoateti creierul din oala si lasati-l la scurs intr-o strecuratoare.

4.Pregatiti 3 farfurii:una cu faina,una cu pesmet si alta cu ouale batute cu putina sare.

5.Cand creierul s-a racit,condimentati-l cu sare si piper,apoi treceti-l prin faina,ou,apoi pesmet.

6.Adaugati uleiul in oala interioara.

7.Apasati MENU,apoi FRY,selectati timpul 10 minute,apoi apasati START.

8.Prajiti creierul 4 minute pe fiecare parte.

9.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

camelia75 1

16.05.2014, 15:07

Multam tare Miha!!Am sa tin cont de sfat data viitoare!
Multam' tare fetelor!!!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:35

foarte gustos

babi5 1

20.05.2014, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin si parmezan