Crema cu branza Ceva fin si zmeura

de Bunica in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 633 vizualizari

 

Un desert usor de preparat si fara a necesita fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branza Ceva fin de la Delaco
  • 200 ml. frisca lichida
  • 2 linguri de miere
  • 1 plic gelatina
  • 300 g. zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu branza Ceva fin si zmeura:

Gelatina se pune la hidratat conform instructiunilor de pe plic.

Frisca se bate pana sta pe teluri.

Branza se amesteca impreuna cu mierea ,zaharul vanilat si gelatina hidratata.

Toate acestea se amesteca impreuna cu frisca.

Vasele in care punem crema le imbracam pe interior cu folie alimentara .

Pe fundul fiecarui vas se pune zmeura,

Peste zmeura se toarna crema obtinuta .

Deasupra se pune un strat generos de zmeura.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Cand crema s-a intarit,luam o farfurie o punem deasupra formei si intorcem forma.

Scoatem forma si folia .

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune in forme mici sau in una mai mare.

RETETA IN IMAGINI

Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-0
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-1
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-2
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-3
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-4
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-5
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-6
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-7
Crema cu branza Ceva fin  si zmeura-8

COMENTARII (15)

Bunica

Bunica 1

16.09.2013, 16:55

Rocsi eram la scoala la ora cand ai postat)

Lia_

Lia_ 1

16.09.2013, 20:37

f f bun

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:08

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!