Crema de branza cu castravete verde

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 7619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza de oaie(se poate folosi orice altfel de branza)
  •  3 linguri cu smantana
  •  2-3 castraveciori cornison
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel verde( mult mai bine cred ca ar merge cu marar numai ca eu nu am avut in casa si atunci l-am inlocuit cu patrunjel)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu castravete verde:

Intr-un bol mixam bine branza de vaci cu branza de oaie,smantana, ceapa si patrunjelul taiate ambele marunt.Potrivim de sare dupa gustul fiecaruia(eu una nu am mai pus sare pentru ca nu a mai fost nevoie).Indepartam coaja de pe castraveti si ii taiem cubulete mici.Ii lasam putin la scurs intr-o sita dupa care ii adaugam  in crema de branza.Amestecam, de data aceasta cu o lingura , astfel incat castravetii sa nu se zdrobeasca.Lasam circa o ora la rece dupa care servin cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu castravete verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin