Crema de branza cu zmeura

de Panacris in Dulciuri, 5 Noi 2012 | 1333 vizualizari

 

Ceva Fin cu zmeura;) Fin si savuros;)

 

INGREDIENTE

  • Ceva fin cu smantana Delaco 500 g,
  • zahar pudra 200 g,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • coaja de lamaie,
  • galbenus de ou 2 bucati,
  • zmeura 250 g,
  • gelatina 2 foi,
  • apa rece.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu zmeura:

Se amesteca branza cremoasa cu smantana, cu zaharul pudra, galbenusurile de ou, zaharul vanilinat si coaja de lamaie, amestecandu-se energic, pana se omogenizeaza toate ingredientele. 

Gelatina se inmoaie in apa rece, apoi se aduce la fierbere, pana se obtine un lichid translucid.  

Se aseaza crema intr-un vas de sticla, se aseaza deasupra zmeura si se toarna gelatina. Se da la rece cca. 30 de minute, apoi se serveste ca atare sau cu frisca vegetala.

 

RETETA IN IMAGINI

Crema de branza cu zmeura-0
Crema de branza cu zmeura-1
Crema de branza cu zmeura-2
Crema de branza cu zmeura-3
Crema de branza cu zmeura-4
Crema de branza cu zmeura-5

COMENTARII (21)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:30

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2012, 15:46

babi5

babi5 1

27.08.2013, 16:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!