Crema de branza de vaci

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 4879 vizualizari

 

Mereu mi-a placut simpla crema de branza de vaci cu ardei gras sau ceapa verde. De data asta am facut niste tartine elegante cu aceasta crema minunata si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci
  • putina sare, piper alb, putin chimen
  • o bucatica de ceapa razuita
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2 pachete biscuiti integrali
  • ardei gras pentru decorare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de vaci:

Intr-un vas amestecam branza de vaci , maruntita  cu sare, piper si chimen. Razuim putina ceapa si adaugam smantana grasa. Amestecam usor, pana devine o pasta cremoasa, dar nu foarte moale. 

Ungem tartinele cu crema rezultata si ornam cu fasii de ardei gras, verde sau rosu. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Am vopsit oua, cititi pasii parcursi