Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca este o crema gustoasa ce mi-a placut mult in combinatia cu fagurii...am zis sa fac si asa simpla, ca pe o budinca. :)
Am pus intr-un vas amidonul, zaharul, cacaoa si am amestecat bine.
Apoi am turnat laptele putin cate putin amestecand cu un tel pentru a nu se face cocolase.
Adaugam si esenta de rom.
Punem la foc mic si lasam pana se ingroasa ( amestecand cu un tel pentru a nu se lipi).
Dupa ce am luat-o de pe foc turnam in vase de ceramica ( sau castronele, pahare) si o putem servi simpla sau amestecata cu nuca de cocos, miez de nuca, ornata cu frisca si fructe etc.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult