Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Chiar dacă reţeta asta nu e demnă de nr. 400, vă asigur că e foarte gustoasă şi că am facut-o pentru voi toţi, dragii mei bucătăraşi. Vă îmbrăţişez pe toţi cu mare drag şi vă mulţumesc pentru toate momentele minunate şi haioase pe care mi le-aţi oferit !
Frişca şi ciocolata se pun la foc mic. Se adaugă şi cacaoa şi se amestecă continuu până ce totul s-a omogenizat.
Se dă compoziţia la frigider pentru 20 de minute, apoi se spumează puţin cu mixerul.
Se serveşte rece ca atare, cu fructe sau frişcă sau se poate aroma cu mentă sau rom.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult