Cremă de ciocolată

de madi_marin in Dulciuri, 11 Iul 2012 | 5117 vizualizari

 

Chiar dacă reţeta asta nu e demnă de nr. 400, vă asigur că e foarte gustoasă şi că am facut-o pentru voi toţi, dragii mei bucătăraşi. Vă îmbrăţişez pe toţi cu mare drag şi vă mulţumesc pentru toate momentele minunate şi haioase pe care mi le-aţi oferit !

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 linguriţă de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de ciocolată:

Frişca şi ciocolata se pun la foc mic. Se adaugă şi cacaoa şi se amestecă continuu până ce totul s-a omogenizat.

Se dă compoziţia la frigider pentru 20 de minute, apoi se spumează puţin cu mixerul.

Se serveşte rece ca atare, cu fructe sau frişcă sau se poate aroma cu mentă sau rom.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Amandina