Crema de cocos cu zmeura

de adnia in Dulciuri, 17 Feb 2013 | 1002 vizualizari

 

Am tot vorbit in ultima vreme de alimentatie sanatoasa, dieta fara grasimi, produse fara gluten, hrana raw-vegana, am incercat din ce in ce mai multe retete de acest fel...si trebuie sa dac Cezarului ce-i al Cezarului, adica sa recunosc faptul ca mai toate acestea au un gust atat de bun, ca nici mie nu mi-a venit sa cred!
Mi-am cumparat carti de bucate speciale, am studiat problema pe internet si mi-am facut un bagaj de cunostinte noi si retete care stau la rand sa fie incercate. Incetul cu incetul o sa vi le prezint si voua, poate veti gasi ceva care sa va inspire:)
Astazi avem o minunata si aromata crema de cocos cu zmeura!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 nuca cocos proaspata
  • 1 lingura miere
  • zmeura congelata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cocos cu zmeura:

Am spart nuca de cocos, dupa ce, in prealabil, am scurs apa din ea. Am curatat-o de coaja, am taiat-o in bucatele mici si am bagat-o in blender, impreuna cu zmeura congelata si mierea. Am blenduit foarte bine, pana am obtinut o crema fina si gustoasa.
E perfecta si pt. vremea fierbinte din timpul verii.

 

TIPS-URI

1

pt. a pasa totul foarte bine aveti nevoie de un blender cu putere mare. In caz contrar, e mai bine sa pasati intai nuca de cocos, si abia apoi sa adaugati restul.

COMENTARII (14)

mirela0911 1

17.02.2013, 22:00

ce buna trebuie sa fie!

adnia 1

17.02.2013, 23:03

sa stiti ca e chiar gustos!

Alexandra Elena 1

20.02.2013, 13:12

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04