Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am tot vorbit in ultima vreme de alimentatie sanatoasa, dieta fara grasimi, produse fara gluten, hrana raw-vegana, am incercat din ce in ce mai multe retete de acest fel...si trebuie sa dac Cezarului ce-i al Cezarului, adica sa recunosc faptul ca mai toate acestea au un gust atat de bun, ca nici mie nu mi-a venit sa cred!
Mi-am cumparat carti de bucate speciale, am studiat problema pe internet si mi-am facut un bagaj de cunostinte noi si retete care stau la rand sa fie incercate. Incetul cu incetul o sa vi le prezint si voua, poate veti gasi ceva care sa va inspire:)
Astazi avem o minunata si aromata crema de cocos cu zmeura!
Am spart nuca de cocos, dupa ce, in prealabil, am scurs apa din ea. Am curatat-o de coaja, am taiat-o in bucatele mici si am bagat-o in blender, impreuna cu zmeura congelata si mierea. Am blenduit foarte bine, pana am obtinut o crema fina si gustoasa.
E perfecta si pt. vremea fierbinte din timpul verii.
1
pt. a pasa totul foarte bine aveti nevoie de un blender cu putere mare. In caz contrar, e mai bine sa pasati intai nuca de cocos, si abia apoi sa adaugati restul.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult