Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta bautura este deosebita,pentru musafiri deosebiti,sau mai bine spus musafire caci este o bautura pentru doamne;reteta o am de la o colega de munca de-a Mihaelei mele,pentru ca le-au placut din bunatatile pe care le-am dus de aici si ce am mai facut si pe acolo(sarmalute cu ciuperci,turte,racituri)
Lamaile spalate,decojite de partea galbena,pui cojile intr-un borcan,peste ele alcoolul,pui capacul,invelesti borcanul cu o carpa in asa fel ca sa nu patrunda lumina si-l tii 3zile;laptele il pui la fiert cu zaharul si vanilina iar cand incepe sa se umfle,opresti si-l lasi sa se raceasca foarte bine;alcoolul strecurat il pui intr-un vas,amesteci cu telul in miscari circulare punand laptele cate putin(in fir),mai amesteci si dupa ce ai terminat laptele;eu am trisat putin si am pus cateva picaturi de colorant galben;pui bautura in sticle de sticla si le depozitezi in barul cu bauturi;la servire,se agita sticla inainte de a pune in pahar.
1
bautura se serveste foarte rece
2
folositi cuburi de gheata refolosibile,sunt mai practice
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult