Crema de mascarpone cu capsuni

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 3749 vizualizari

 

Este o crema delicioasa servita cu capsuni

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de capsuni
  • 2 linguri suc de portocale si o lingura zeama de lamaie
  • 200gr mascarpone
  • 2-3 linguri de zahar
  • o lingurita de coaja rasa de lamaie
  • 150 gr de frisca lichida
  • fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu capsuni:

Spalam 400 gr  de capsuni si le taiem in cuburi mici.Le punem intr-un bol si adaugam 2 linguri suc de portocale si o lingura zeama de lamaie,amestecam.

Intr-un alt bol punem 200gr mascarpone, 2-3 linguri de zahar si o lingurita de coaja rasa de lamaie,amestecam bine pana se incorporeaza zaharul. Se bate spuma tare 150 gr de frisca lichida dupa care se adauga in crema de mascarpone. Luam 2 linguri din masa de capsuni si facem un piure la mixer(sau pisate cu o furculita) . Impartim capsunile ramase in 4 cupe /pahare peste care adaugam crema de mascarpone,peste punem piureul de capsuni si decoram cu fistic.

 

RETETA IN IMAGINI

Crema de mascarpone cu capsuni-0
Crema de mascarpone cu capsuni-1

COMENTARII (23)

helwa 1

06.04.2012, 15:23

Delicioasa nota 10.. eu am incercat'o si cu ananas si tot super gustoasa a iesit

BuburuzaBubu 1

07.04.2012, 10:55

helwa buna idee

babi5 1

05.06.2013, 08:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04