Crema de naut cu paste

de micki in Mancare copii, 10 Feb 2010 | 4804 vizualizari

 

Fetitei mele ii place tare mult acest fel de mancare....sper sa placa si copilasilor vostri!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de naut fiert
  • 1/2 ceapa mica
  • un morcov
  • o bucatica de telina
  • paste de tip mic
  • sare(daca mai trebuie)
  • un pahar de supa
  • ulei de masline
  • parmezan(facultativ)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de naut cu paste:

Se fierbe nautul bine.

Se taie ceapa,morcovul si telina marunt si se pun la calit cu 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de apa.

Se mesteca des,iar dupa circa 5 minute  se adauga si paharul de supa.Se mai lasa 5 minute apoi se adauga si nautul sa mai fiarba impreuna inca 10 minute circa.Nu se lasa pana scade de tot supa,daca mai trebuie se mai adauga putina

Intre timp se fierbe pasta in apa lejer sarata...

Dupa ce au fiert bine legumele se dau prin mixer pana se obtine o pasta nu prea tare,apoi se pune din nou in tigaie,se mai adauga si pastele fierte si se mai lasa 2-3 minute .

Se serveste cu parmezan ras deasupra!

 

 

COMENTARII (4)

Teo 1

11.02.2010, 23:57

asa mai pregatiti si pt. cei mici ; am cam uitat de ei ;

rivka 1

12.02.2010, 19:35

interesant

Adinacarla 1

13.02.2010, 20:15

As incerca si eu poate papa si mofturoasa mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04