Crema de vanilie homemade perfecta

de simonacallas in Prajituri, 14 Apr 2014 | 18752 vizualizari

COMENTARII (24)

Lia_ 1

14.04.2014, 15:13

eu am mostenit-o cu faina nu are gust de budinca? este de folos nu e activ butonul pt vot. mai tarziu

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:32

Super!

simonacallas 1

14.04.2014, 15:39

Lia, si mama o facea tot cu faina, dar mie nu mi-a iesit niciodata, ori se inchega foarte greu (adica dupa 2-3 zile, dar cine avea rabdare sa astepte atat? ) ori nu se lega deloc, si cand taiam tarta sau tortul, curgea toata. Vreau sa-ti spun ca si cu amidon am dat gres, habar n-am de ce, probabil conteaza si proportia ingredientelor. Si nu are gust de budinca, eu asa zic Reteta asta o folsesc si la tartele cu fructe si la eclere. Multumesc pentru intentia de vot

simonacallas 1

14.04.2014, 15:39

Adriana

Adele 1

14.04.2014, 15:51

simonacallas 1

14.04.2014, 18:15

Adele

Micutza Luana 1

14.04.2014, 20:35

biig like

Rocsi 1

14.04.2014, 20:45

O crema pe placul meu

MotanLaOale 1

14.04.2014, 21:03

deyutzky 1

14.04.2014, 21:23

si eu fac mereu aceasta crema la prajituri

simonacallas 1

14.04.2014, 23:21

Luana

Rocsi, ma bucur ca iti place

Motanel

Deyu, nu-i asa ca e buna?

Va multumesc mult

Constelatialeu 1

15.04.2014, 06:22

simonacallas 1

15.04.2014, 06:47

Multumesc, draga Cleme

simona72 1

15.04.2014, 09:40

E foarte utila!

simonacallas 1

15.04.2014, 12:40

Multumesc, Simona

laura_n 1

15.04.2014, 19:53

exceptand chestia aia numita "esenta", imi place )

simonacallas 1

15.04.2014, 20:07

Laura, de obcei folosesc extract de vanilie, dar de data asta nu am avut. Esenta e mai diluata. Multumesc pentru vizita

RuxyRux 1

15.04.2014, 23:16

Minunata! Cam asa o fac si eu ...insa nu pun pe baie de aburi vasul...ci direct pe foc mic...

simonacallas 1

16.04.2014, 07:08

Rux, se poate si direct pe foc, sigur ca da. Eu prefer baia de abur, m-am obisnuit cu ea si o folosesc in multe cazuri Multumesc mult

Alinutza80 1

16.04.2014, 13:39

foarte buna!

Lia_ 1

17.04.2014, 14:19

ai avut dreptate. are gust de crema si cu amidon in loc de faina. am probat la crema de capsuni de la minitartele pe care le-am facut

simonacallas 1

18.04.2014, 16:10

Alinutza

Lia

Va multumesc mult

BogdanMasterchef 1

10.05.2014, 05:05

Uite-asa mai gasesc cate o reteta pierduta prin stufosul internet.
Multumesc Simona Callas !

kristina1993 1

21.11.2014, 21:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si crema de vanilie