Crema de zahar ars

de susu in Prajituri, 13 Dec 2010 | 8165 vizualizari

COMENTARII (18)

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 22:13

Rocsi 1

13.12.2010, 22:17

mena29 1

13.12.2010, 22:25

diaconta 1

13.12.2010, 22:26

am gustat si din minunatia asta si am pus-o la favorite

Ina 1

13.12.2010, 22:26

mihaelar63 1

13.12.2010, 22:29

super , pai ce spuneam eu , fara fize dar de clasa

susu 1

13.12.2010, 22:30

Diaconta dupa cum se vede am facut-o de doua ori ca s-a evaporat rapid foarte buna a fost mai ales rece

RuxyRux 1

13.12.2010, 22:36

E si preferata mea...nota 100000 pentru decor

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:41

Eleganta

LUK 1

13.12.2010, 23:18

n-am mai mancat demult si mi-e dor..doar c n-am facut niciodata ...doar pe la altii am papat..tre s aincerc si eu neaparat 5

Criss 1

14.12.2010, 08:03

Delicioasa si prezentarea e de nota 10.

giuliana 1

14.12.2010, 08:41

buna

adasev12 1

14.12.2010, 09:09

o dio mio,ma que bella, que belleza!!!!cara mia, cosa mi stai facendo???? eu nu am voie dulciuri da asa ceva nu se paote refuza....da-mi si mie repede o portie, ca deja se agita bebele la vederea unei asemenea minunatii.... 10


.....n-am mai mancat de secoleeeeeeeeeeeeeeee

MotanLaOale 1

14.12.2010, 10:40

exceptionala prezentare

Mitinita 1

14.12.2010, 11:02

frumoasa prezentare!!!!

sabiradu 1

14.12.2010, 11:53

Deja salivez Susu ,imi place mult crema de zahar ars ,fur si eu un picut

divainbucatarie 1

14.12.2010, 12:26

este primul desert, pe care l-am facut cand eram in liceu...

Cris2711 1

11.10.2011, 18:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca