Crema de zahar ars

de Bunica in Dulciuri, 30 Noi 2012 | 1110 vizualizari

 

cand te apuca dorul de dulce,faci acolo cat de putin.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 lg.+2 lg.zahar
  • 200 ml. lapte
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

2 linguri de zahar le-am pus intr-o cana pentru siropul da zahar ars.

Am amestecat ouale+2 linguri+zaharul vanilat+lapte .

Zaharul ars din cana l-am pus in 2 forme din ceramica si l-am intins pe toata suprafata formei.

Peste zaharul ars am turnat compozitia de lapte,ou,zahar.

Am bagat la cuptor pana s-au rumenit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crema de zahar ars 191257
retete culinare - Crema de zahar ars 191262
retete culinare - Crema de zahar ars 191263

COMENTARII (25)

deyutzky 1

01.12.2012, 19:41

imi place

Bunica 1

01.12.2012, 22:18

denutzky

gaby_duceag 1

02.12.2012, 08:57

vai buni! 2cu 2?
asta nici lu' gusti nu-i ajunge

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L