Crema de zahar ars

de Raisha in Prajituri, 20 Noi 2013 | 8667 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

21.11.2013, 09:04

Rocsi 1

21.11.2013, 12:31

Un desert bun ne-ai adus!

MIUTA 1

21.11.2013, 20:23

Foarte bun

Raisha 1

21.11.2013, 22:33

multumeeesc! va puup!!!

cristeena20 1

24.11.2013, 15:26

simpla dar perfecta!!1pe gustul meu!!

Bya Ralu 1

06.12.2013, 13:20

ce buna e

ramona_manoliu 1

12.06.2014, 08:34

Cand am vazut-o pe facebook, am avut o tresarire, platoul meu de tort e identic, dar eu am poza inca in telefon

tina58 1

26.01.2018, 23:57

Nu se foloseste niciun gram de faina la crema de zahar ars. Iese mai buna daca se folosesc 10 oua. Pentru zaharul ars sunt deajuns 100-150 gr de zahar dar la compozitia cremei sunt necesare 200gr. Cand se pune compozitia peste zaharul ars trebuie trecuta printr-o strecuratoare pentru ca mai raman reziduuri de la oua. Cratita se pune in cuptor intr-un vas in care se pune apa care sa o acopere cam doua treimi din inaltimea ei; daca nu se procedeaza asa crema va avea un aspect buretos, nu va mai avea finete. E bine sa o lasi sa se raceasca complet inainte sa o pui pe platou, cel mai bine e daca o faci seara sa o lasi pana dimineata si daca o faci dimineata sa o lasi pana seara iar ca sa o pui pe platou e bine sa incerci sa mai scurgi usor si cu grija din siropul pe care si-l lasa intr-o cana sau castronel apoi pui platoul cu partea pe care va sta crema peste cratita, tii bine si platoul si cratita cu ambele maini si rastorni dintr-o miscare cratita peste platou si vezi ca o sa curga mult sirop desi ai mai scurs din el. Sa nu te superi pe mine ca-ti dau sugestiile astea dar am multa experienta in ceea ce priveste crema de zahar ars si nici eu nu am stiut toate astea de la bun inceput.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere de albine si crema de zahar ars