Crema pentru tort

de anatrisca in Dulciuri, 11 Aug 2011 | 4410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 2 cesti zahar
  • 8 linguri faina
  • 1.250 L lapte
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru tort:

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe foc mic pana se ingroasa si adaugam esenta de vanilie.

Aceasta crema se poate face foarte simplu si de cacao astfel: cand adaugam faina mai punem un plic de cacao si urmam aceiasi pasi. Pentru un plus de finete se poate adauga o tableta de ciocolata inainte de a pune esenta, iar cand ciocolata s-a incorporat putem pune si esenta de rom.  

Spor la preparat crema pentru tort si pofta buna!

TIPS-URI

1

trebuie amestecat continu

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru tort" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale