Desert prajitura cremes la rece

de LUK in Prajituri, 25 Mai 2011 | 145643 vizualizari

 

Deoarece a venit vara, modul acesta de a prepara cremesul ne ajuta sa obtinem un desert rapid, racoros si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru cremes(un pachet)
  • 2 cutii de crema pentru cremes de la dr Oetker
  • 1 l frisca lichida
  • 1.4 l lapte
  • 2 pliculete cu intaritor pt frisca Dr Oetker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cremes la rece:

 Incepem prin a separa cele 2 foi. De pe fiecare foaie razuim putin foietaj pentru decor.

Preparam crema conform instructiunilor, cu mentiunea ca eu am folosit doar 700 ml lapte, in loc de 750ml (cum scrie pe ambalaj). Am preparat cremele pe rand. Am intins pe fiecare foaie crema, apoi le-am pus la frigider 30 min.

Batem tare 500 ml frisca impreuna cu un plic  de intaritor pentru frisca. Ungem prima foaie cu frisca, peste crema si punem din nou la rece.Procedam la fel cu restul de frisca, pe care o punem pe cea de-a doua foaie. Punem la rece 10 minute.

Scoatem apoi foile si le decoram cu foietajul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cremes la rece" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de vanilie