Cremsnit cu biscuiti si banane

de laylalala in Prajituri, 12 Mar 2010 | 14390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 1 pachet crema CREMSNIT
  • 750 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 2 banane, feliate
  • gem
  • Pentru sirop
  • 150 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat Bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu biscuiti si banane:

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte.
Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj.
Se aseaza un rand de biscuiti la baza unui vas tapetat cu folie.

Se insiropeaza biscuitii apoi se ung cu cateva linguri de gem.Se pune deasupra ½ din crema preparata.Se aseaza feliile de banane si se acopera cu restul de crema.Se unge deasupra cu cateva linguri de gem si se mai aseaza un strat de biscuiti.Se insiropeaza biscuitii apoi se da totul la rece cateva ore.Biscuitii ramasi se sfaramiteaza.Inainte de servire, se rastoarna prajitura pe o farfurie si se presara cu biscuitii sfaramati.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cremsnit cu biscuiti si banane 21905
retete culinare - Cremsnit cu biscuiti si banane 21906
retete culinare - Cremsnit cu biscuiti si banane 21907
retete culinare - Cremsnit cu biscuiti si banane 21908
retete culinare - Cremsnit cu biscuiti si banane 21909

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 15:17

ce bine arata

ralu_ca 1

13.02.2013, 12:05

simona72 1

13.02.2013, 12:49

super simplu si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59