Cremvursti umpluti

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2011 | 2816 vizualizari

 

Am primit de curand cutiuta cu retete a Laurei Adamache si acolo mi-a atras atentia un aperitiv,care se serveste doar cald(parerea mea)

 

INGREDIENTE

  • 6 cremvursti mai grosi
  • 200g cascaval
  • 3linguri de mustar
  • felii subtiri de bacon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti umpluti:

Tai pe lungime cremvurstii dar nu de tot,ungi interiorul cu mustar,pui deasupra bastonase de cascaval,apoi ii invelesti in felii de bacon;ii asezi in tava cu hartie de copt,si dai la cuptor la foc mare 15min;se servesc calzi cu cartofi prajiti,natur,piure sau legume sotate

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cremvursti umpluti 107722
retete culinare - Cremvursti umpluti 107723
retete culinare - Cremvursti umpluti 107724

COMENTARII (12)

adry88 1

30.05.2011, 15:24

Valclaudia 1

24.04.2013, 20:44

wow, cum arata!!

Panacris 1

24.04.2013, 21:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L