Cremvusti cu jamon pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5707 vizualizari

 

foarte buni si gustosi

 

INGREDIENTE

  • cremvusti cu jamon (sau de pui ..............)6 buc (vid)
  • oua 1 buc
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvusti cu jamon pane:

Se dau cremvusti prin ou, apoi prin faina, si repetam inca o data operatiunea, dupa care ii prajim in ulei bine incins.

Se servesc cu mustar, ketchup sau ca si garnitura langa cartofi ,pilaf................sau ca si aperitiv arata grozav

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvusti cu jamon pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mariac 1

13.04.2010, 10:22

am mai facut si eu ce e drept mai rara dar sant buni atunci calzine plac ,arata bine

nadina73 1

14.04.2010, 22:35

da asa e si noua ne plac calzi mai mult,de fapt la copii nu conteaza daca sant cremvusti reci ,calzi..........merg de numa le plac la nebunie ,ce e drept ca la cate euri au........nici nu ar trebui sa ne uitam catre ei ,dar asta e

adry88 1

18.05.2011, 21:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branza, carnat si ceapa verde