Crenvursti fierti "Ceva bun"

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 9075 vizualizari

 

Vorba prietenilor de la cevabun.ro: cam penibil sa venim cu reteta de crenvursti fierti, dar ....

 

INGREDIENTE

  • 3 crenvursti
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 linguri boabe de mustar (se poate pune si mustar din borcanel)
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti fierti "Ceva bun":

Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in favoarea ultimilor.


Deci: punem apa la fiert, iar cind da in clocot adaugati otetul, boabele de mustar, foile de dafin, tarhonul si piperul. Lasati sa mai fiarba vreo 2 minute si apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute.


La o serie am adaugat si 2 bucati de ardei iute si au iesit usor picanti.


Merita sa incercati!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crenvursti fierti "Ceva bun" 15280
retete culinare - Crenvursti fierti "Ceva bun" 15281

COMENTARII (34)

FlyingRoo 1

22.04.2010, 01:06

Incerca sa-i fierbi in bere neagra (gen Guinness), n-o sa regreti

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

Andreea Caroline 1

09.07.2013, 18:05

Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

pe 29.09 la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27