Crenvursti fierti "Ceva bun"

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 23041 vizualizari

 

Vorba prietenilor de la cevabun.ro: cam penibil sa venim cu reteta de crenvursti fierti, dar ....

 

INGREDIENTE

  • 3 crenvursti
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 linguri boabe de mustar (se poate pune si mustar din borcanel)
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti fierti "Ceva bun":

Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in favoarea ultimilor.

Deci: punem apa la fiert, iar cind da in clocot adaugati otetul, boabele de mustar, foile de dafin, tarhonul si piperul. Lasati sa mai fiarba vreo 2 minute si apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute.

La o serie am adaugat si 2 bucati de ardei iute si au iesit usor picanti.

Merita sa incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti fierti "Ceva bun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

- Andreea - 1

09.07.2013, 18:05

Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!

MirceaFiligeanu 1

11.11.2017, 01:20

Aiurea..in cautarea unei postari cu target. Am fiert crenvursti in toate felurile posibile si nu exista absolut nici o diferenta de gust in afara prepararii lor native din fabrica. Cei mai buni sunt acei fierti in apa fara condimente si alte lucruri care le altereaza provinienta. Daca sunt crenvursti buni vor fi geniali doar fierti corect si cu un mustar clasic oldschool fara pic de arome cu consistenta de 60-70% din boabe. Se gaseste la 2-3 lei in orice supermarket, secretul mustarului fiind: cu cat este mai ieftin, cu atat este mai natural si gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj