Crenvusti in aluat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2014 | 14536 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (400g)
  • 12 crenvusti
  • 200g cascaval Delaco
  • 50g cascaval afumat Delaco
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12.

Am crestat marginile fiecarei bucati in fasii de circa 1 cm latime.

Se rade cascavalul si se pune pe fiecare bucata la mijloc.

Se aseaza cate un crenvusti peste cascaval.

Se impletesc fasiile peste crenvusti pana este acoperit.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu calbenus de ou.

Se presara deasupra cascaval afumat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

Sunt buni calzi dar si reci.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Crenvusti in aluat-0
Crenvusti in aluat-1
Crenvusti in aluat-2
Crenvusti in aluat-3
Crenvusti in aluat-4
Crenvusti in aluat-5
Crenvusti in aluat-6
Crenvusti in aluat-7
Crenvusti in aluat-8
Crenvusti in aluat-9
Crenvusti in aluat-10
Crenvusti in aluat-11
Crenvusti in aluat-12
Crenvusti in aluat-13
Crenvusti in aluat-14
Crenvusti in aluat-15
Crenvusti in aluat-16
Crenvusti in aluat-17
Crenvusti in aluat-18
Crenvusti in aluat-19

COMENTARII (30)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

14.12.2014, 12:27

jolygina

jolygina 1

17.12.2014, 11:36

chiar nu am mai facut demult ii ador

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.12.2014, 12:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!